tarieven gallery
Webshop contact
over ons acties
onze merken team

Over ons

Faces Kappers bestaat al bijna 25jaar en is in Eindhoven en omgeving een begrip. Of je nu voor modern, hip of klassiek gaat, bij Faces doen wij je haar met overgave en passie! Regelmatig worden workshops en trainingen gevolgd, waardoor de stylisten altijd up to date zijn van de allerlaatste trends. Het interieur is een beleving apart. Gevestigd in de Design Hotspot van Eindhoven, kijk je je ogen uit. 

Eigenaar Antoine“Faces staat voor diversiteit, bij onze nieuwe locatie hebben we hier veel rekening mee gehouden. Denk bijvoorbeeld aan plantaardig kleuren apart van chemisch kleuren. Comfort en luxe in alle facetten. Maar ook intimiteit, ook als we me een kleinere groep werken, de salon wordt dan anders gebruikt. De opzet is modulair en een voorbeeld voor de kapsalon van de toekomst. Onze klanten blijven terugkomen dankzij onze uitgebreide service. Wij willen dat al onze klanten met een glimlach de salon verlaten en daar doen wij veel voor!”

Faces Kappers werkt met de high-end producten van AvedaNumber 4 High Performance Hair CareShu UemuraRoyal ShavingUSPA en Mason Pearson. Daarnaast werken wij ook met de plantaardige en natuurlijke haarkleuringen van Oliebe.

De service kent geen grenzen. Er is continu een host aanwezig die zorgdraagt voor snelle en persoonlijke service. Je wordt ontvangen met heerlijke koffie, Aveda thee of een glas wijn en het is mogelijk om een gezonde lunch te laten bezorgen. Elke klant krijgt gratis een touch-up naar keuze en haren wassen is compleet met hoofdhuidmassage van 10 minuten. De ruime openingstijden zijn fijn voor werkende klanten en 2x per maand zijn we zelfs op zondag open. Faces wil dat jij je thuis voelt en geniet! It's all about YOU.

Bel, boek online of bezoek ons in het centrum van Eindhoven.

Openingstijden 

Maandag 09.00 - 18.00 UUR
Dinsdag 09.00 - 21.00 UUR
Woensdag 09.00 - 18.00 UUR
Donderdag 09.00 - 18.00 UUR
Vrijdag 09.00 - 21.00 UUR
Zaterdag 09.00 - 17.00 UUR
Zondag* 11.00 - 16.00 UUR

*Elke 1e zondag van de maand.

Graag met afmelding of verzetten van een afspraak even contact opnemen met de salon 040-2463737

 

 

Contact

  • Faces Kappers
  •  
  • Clausplein 2
  • 5611 XP Eindhoven
  •   040 246 37 37

  • parkeergelegenheid:

    Parkeergarage: Admirant  

  • Parkeergarage: Hooghuis                    

  • Parkeergarage: De witte dame