tarieven gallery
Webshop contact
over ons acties
onze merken team

Onze merken

 

Antoine Pour Toi

Wat krijg je als een haarstylist met jarenlange ervaring een eigen productlijn ontwikkeld? Verfijnde, unieke producten die na een jarenlange zoektocht met kennis en passie voor haar zijn samengesteld en geperfectioneerd. Exclusief bij Faces Kappers verkrijgbaar: de 11 producten van Antoine Pour Toi. Kom ruiken, voelen en proberen!

 

Aveda

Connecting beauty environment and well-being. De kunst en wetenschap van pure bloemen en plantenextracten zijn de essentie van Aveda. Alle hair care, skin care, body care, make-up en parfums en aroma's zijn klinisch getest en ontwikkeld met respect voor aarde.

 

 

Shu Uemura

Oosterse puurheid en westerse glamour vormen de inspiratiebron voor deze ultra luxe haarverzorginglijn en stylingproducten. Alle producten zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten en het zeldzame unieke depsea water. Uniek binnen de filosofie van Shu Uemura zijn de haarschoonheidsceremonies. Een exclusieve schoonheidsbehandeling voor het haar, geïnspireerd op de traditionele Japanse theeceremonie.

 

 

 

NR. 4

Alle ingrediënten die slecht kunnen zijn voor de mens en dier, het milieu en onze planeet zijn uit de producten van Number 4 verwijdert. De producten bevatten de hoogste kwaliteit essentiële oliën en extracten om beschadigingen te herstellen en het haar jong, soepel en fris van kleur te houden. Ze reinigen zacht zonder harde sulfaten en stylen zonder onttrekkende alcohol. De 100% veganistische, sulfaatvrije, glutenvrije en parabenenvrije formules zijn nooit en te nimmer getest op dieren.

 

Mason Pearson

Mason Pearson is een exclusief merk van haarborstels en kammen, dat nog met de hand wordt gemaakt. Regelmatig borstelen van je haar speelt een belangrijke rol in de conditie van je haar. De Mason Pearson Hairbrush maakt je haar schoon en stimuleert de hoofdhuid waardoor de bloedtoevoer naar de wortels wordt vergroot. Laat je informeren bij Faces Kappers over de borstel die bij jou past.

 

 

 

 

OLIEBE 

De haarkleuringen van Oliebe bestaan volledig uit gemalen planten. Ze worden gemengd tot haarkleuren, maar ondergaan verder geen chemische bewerkingen. Voor de samenstelling van de kleuren zijn tientallen planten geselecteerd. Kan jouw haar en hoofdhuid niet tegen chemische haarkleuringen? 

 

 
Pour Toujours
 
Schrijfster, wereldreiziger, nieuwsgierige en parfumeur, Martine Denisot, de ontwikkelaar van Pour Toujours is een omnivoor, hedonist en estheet. De geuren van haar oorsprong, het Franse platteland, vormen haar inspiratie. Leem, berkenschors, hooi en hyacint typeren voor haar de velden en bossen uit haar geboortestreek. Daarnaast vormen haar herinnerkingen aan reizen, haar fantasie en nieuwsgierigheid een verdere basis voor het karakter van haar parfums. 
 

 

 

EVO

EVO staat voor luxe, innovatieve en professionele haarproducten. Het assortiment dat zij aanbiedt, bevat haarverzorgingsproducten én stylingproducten. 

   
   
   

 

Openingstijden 

Maandag 08.30 - 17.30 UUR
Dinsdag 08.30 - 20.30 UUR
Woensdag 08.30 - 17.30 UUR
Donderdag 08.30 - 17.30 UUR
Vrijdag 08.30 - 20.30 UUR
Zaterdag 08.00 - 16.00 UUR
Zondag* 11.00 - 16.00 UUR

*Elke 1e zondag van de maand.

Afspraak verzetten of afmelden? Geen probleem. Geef ons even een belletje op 040-2463737

 

 

Contact

  • Faces Kappers
  •  
  • Clausplein 2
  • 5611 XP Eindhoven
  •   040 246 37 37

  • parkeergelegenheid:

    Parkeergarage: Admirant  

  • Parkeergarage: Hooghuis                    

  • Parkeergarage: De witte dame